سئو (seo) که مخفف Search engine optimization یا به عبارتی بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو میباشد.
شاید این روزها این کلمه seo را زیاد شنیده باشید که باید بدین شکل بیان کرد که؛ مجموعهای از فعالیتهایی است که در طراحی سایت، محتوای تولید شده و همچنین لینکسازی خارجی انجام میدهیم تا جایگاه بهتری در نتایج جستجوی گوگل کسب کرده و بازدیدکننده بیشتری برای سایت جذب کنیم. بطور کلی مجموعه اقدامات صورت گرفته که بر اساس و اصول خاصی باید انجام شود تا رضایت کاربران از نتایج گوگل را حاصل شود.
بطور مثال درون گوگل بدنبال لپ تاپ هستید و اولین چیزی که به ذهنتان میرسد درون گوگل جستجو میکنید
همانطور که مشاهده میکنید رتبه اول نمایش داده شاید سایت دیجی کالا می باشد. ممکن است موارد دیگری را هم که جستجو کنید رتبه اول نمایش داده شد سایت دیجی کالا باشد که این امر امکان پذیر نمیباشد مگر به لطف سئو بهینه و پویا. موارد متعددی در سئو سایت و جایگاه آن در نتایج موتورهای جستجو تاثیرگذار خواهند بود که همه موارد بکارگرفته شده برای ایجاد تجربه کاربری حائز اهمیت میباشد.
موارد متعددی که کسب رتبه های برتر درون موتورهای جستجو مهم میباشند عبارت اند از : تولید محتوا پویا، انتخاب کلمات کلید، داشتن محتوای شاخص، لینک سازی های داخلی و خارجی، استفاده از تصاویر پویا و … .
برای واژگان و کلمات خود وسواس زیادی برخ دهید چراکه شوق بیننده را به خواندن کامل مطالب بهمراه دارد. محتوای پویا از فیلدها، تصاویر و یا فیلم هایی ایجاد میشود که مخاطب با جستجوی عبارت از پیش تعیین شده به سایت شما هدایت میشود
کلمات کلیدی خود را بگونه ای انتخاب کنید که گویی شما بدنبال مطلب خاصی هستید و در واقع خود را جای بازدید کننده سایت قرار دهید که استمرار ماندن در وبسایت و مشاهده دیگر مقالات را بهمراه دارد.
برای مطالب خود شاخصه و یا الگو از پیش تعیین شده داشته باشید
مطالب درون یک مقاله و یا نوشته را به دیگر صفحات و نوشته های درون سایت لینک دهید
تصاویر و یا فیلم های بکار برده را از لحاظ ابعاد و حجم بهینه کنید، چراکه کم حجم بودن باعث بالا رفتن لود آنها و صفحات میشود که برای امتیاز دهی توسط سئو بسیار حائر اهمیت می باشد/.
در انتخاب میزبان سایت خود دقت کنید چرا که آپ تایم بودن و سرعت بالا در امتیاز دهی توسط سئو مورد توجه قرار خواهد گرفت